Jurdani- U sklopu projekta 'Europsko radno mjesto i alkohol' (European workplace and alcohol), u tvrtki Komunalac d.o.o. Opatija provodi se spomenuti projekt – o prevenciji alkoholizma na radnom mjestu.

Saznajte više


Opatija, Lovran-Jučerašnjom tiskovnom konferencijom, u uredu gradonačelnika Opatije, najavljen je ciklus investicija, na izgradnji sanitarne kanalizacije, dok su dan ranije najvaljenji radovi na području općine Matulji.

Saznajte više


Opatija-Blagajna Komunalca d.o.o. Opatija , koja je donedavno bila smještena samo u centrali tvrtke u Jurdanima, dobila je svoju ispostavu i na gornjem katu opatijske tržnice koja je danas odradila svoj prvi radni dan.

Saznajte više


Jurdani-Trudimo se kako bismo postavili više standarde u zaštiti okoliša, pri čemu treba uračunati i suradnju sa stanovništvom te edukaciju,kazao je direktor Komunalca Ervino Mrak, prilikom jučerašnje konferencije za novinare, na kojoj mu je službeno uručen certifikat ISO 140001 koji potvđuje ekološko poslovanje ovog javnog komunalnog poduzeća.

Saznajte više


Opatija-Završio je treći i završni ciklus natječaja za dječje radove na temu ekologije što ga je proveo opatijski Komunalac, a tema posljednjeg kruga natjecanja bila je 'Kako do vlastitog komposta'.

Saznajte više


Opatija-u osnovnoj školi 'Rikard Katalinić Jeretov', jučer je proveden drugi dio akcije sakupljanja otpadnog papira. Projekt 'iz sivog u zeleno' provodi se svake godine u suradnji s poduzećem Komunalac d.o.o. Opatija i Metis Rijeka.

Saznajte više


Šmogori-Zanimanje za izvorima pitke vode i komunalnim objektima raste u svijetu, stoga bi upravo Komunalac mogao postati 'pionir' novog vida turističke ponude-komunalnog turizma.

Saznajte više